SOL: bouwen aan toekomst

foto artikel 1

Met hulp van Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard wordt een nieuw klaslokaal gebouwd voor Nakwa Secondary School in Babati, Tanzania. De lokale bevolking heeft zelf al gezorgd voor de bouw van een gedeelte van de school. Maar om officieel van start te kunnen gaan, moeten er nog meer lokalen worden gebouwd. De lokale bevolking heeft hiervoor niet de middelen.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Wij zoeken dringend nieuwe vrijwilligers die ons met onze missie willen helpen! Kijk op onze website www.sol-lingewaard. Of neem contact op via info@sol-lingewaard.nl.

 

https://www.lingewaardactueel.nl/nieuws/algemeen/365641/met-hulp-sol-wordt-klaslokaal-gebouwd-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.